Normál nézet
Mosonmagyaróvári Éltes Mátyás Általános Iskola, Óvoda, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
Ma 2020. 8. 4, kedd, Domonkos napja van. Holnap Krisztina napja lesz.
Üdvözöljük honlapunkon!

Köszöntöm a mosonmagyaróvári Éltes EGYMI közössége nevében.

Örömünkre szolgál, hogy honlapunkra látogatott, melyen képet adunk intézményünk történetéről, múltjáról – mely több mint 65 évre tekint vissza – s természetesen jelenéről is.

Megújult honlapunk akadálymentes módban is megtekinthető, melynek lehetőségét TÁMOP 3.1.6. pályázatunk teremtette meg.

Honlapunk betekintést enged hétköznapjainkba és ünnepnapjainkba, bemutatja iskolai életünk szerteágazó, sokrétű eseményeit, történéseit. Tevékenységrendszerünk tükrözi hitvallásunkat, amelynek középpontjában a ránk bízott gyermekek, tanulók teljes körű gyógypedagógiai ellátása áll.

 

Bízunk benne, hogy megtalál minden keresett információt rólunk, s böngészés közben megérzi, hogy elkötelezett hívei vagyunk az esélyegyenlőség, az elfogadás és befogadás nemes eszméjének.

Éder Etelka

intézményvezető

Tisztelt Szülők!

Igényeik alapján, különösen indokolt esetben munkanapokon megszervezzük a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét. Felhívom a szülők figyelmét arra, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek, s ez a felügyelet nem jelenti iskolai foglalkozás megtartását. Indokolt eset lehet elsősorban például az, ha a szülő munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. De elsődleges a gyermek otthoni felügyelete, hiszen tilos az iskolalátogatás

Kérem, hogy 2020. március 20-án 10:00 óráig jelezze telefonon, vagy email-ben, a 2020. március 23-27-ig tartó időszak vonatkozásában mely napokon, milyen időtartamban igényli a felügyeletet. Kérését minden esetben indokolni szíveskedjék! Abban az esetben, ha nem érkezik jelzés, azt oly módon értelmezzük alapesetként számon tartva, hogy a gyermek felügyelete a szülő által megoldott.

Kérem, hogy a felügyelet igénylésével csak rendkívüli és különösen indokolt esetben éljen a gyermekek és mindannyiunk biztonsága érdekében.

Egyúttal tájékoztatom Önöket, hogy a Mosonmagyaróvári Önkormányzat biztosítja a gyermekek étkeztetését az alábbiak szerint:.

Az IMGSZ az ellátást déli, meleg főétkezés formájában tudja biztosítani az igénylés alapján, nyilatkozat kitöltésével, a nyilatkozat beérkezését követő naptól.

Az igénylés és lemondás ugyanazokkal a feltételekkel folytatódik, mint egyébként.

A nyilatkozatot annyi példányban kell kitölteni és benyújtani, ahány gyermek vonatkozásában kérik a szülők. 

Az igényelt ebédet egyszer használatos ételtárolóban tudják átvenni a Hunyadi Kollégium épületében (Gulyás Lajos utca) munkanapokon 11:30 - 12:30 időszakban.

Az igénylőlap letölthető honlapunkról, illetve nyomtatott formában átvehető az iskola portáján.

Az iskolaépületben munkanapokon kizárólag vezetői ügyeletet tartunk.

Együttműködésüket köszönöm.

Éder Etelka

intézményvezető

IGÉNYLŐ NYILATKOZAT


© 2014 Powered by WebSiter